1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de silah kaçakçılığına darbe
Rize'de silah kaçakçılığına darbe

Rize'de silah kaçakçılığına darbe

jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda çok sayıda silah ve silah yapımında kullanılan mühimmat ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize, Trabzon ve İstanbul'da jandarma ekipleri tarafından eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda çok sayıda silah ve silah yapımında kullanılan mühimmat ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Rize Jandarma Komutanlığı'na bağlı istihbarat ve asayiş ekipleri aldıkları bir istihbarat doğrultusunda silah kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen bir çetenin peşine düştü. Jandarma ekipleri konuyla ilgili olarak geçtiğimiz gün Rize, Trabzon ve İstanbul illerindeki bir çok farklı noktaya eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda silah kaçakçılığı yaptıkları anlaşılan A.Y., A.Ö., K.Ö., A.Ö., E.Ö., O.Ö., S.Ö., Z.B., N.V., A.B., Y.D., A.Ç., E.T., H.Ş., Ş.B., H.İ., H.Ç., M.Y., E.S., H.İ.H. ve Ö.K. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda dokuz adet 9 mm çapında tabanca, 11 adet şarjör, 3 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet namlu, 5 adet tabanca gövdesi ve bol miktarda tabanca yapımında kullanılan malzeme ve mermi ele geçirildi. Olayla ilgili 22 şahıstan 12'si gözaltına alınırken, 9 kişinin ise aranmasına devam ediliyor. Olaylarla bağlantısı bulunduğu anlaşılan bir kişi ise halen cezaevinde bulunuyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum