1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de SMS ile tehdit tartışması
Rize'de SMS ile tehdit tartışması

Rize'de SMS ile tehdit tartışması

Rize'de Tek Gıda'dan Öz Gıda Sendikası'na geçen ve bir süredir karşılıklı polemiklere konu olan ismail Serdar'ın SMS yoluyla yazdıkları tartışma konusu oldu.

A+A-

Rize'de sendikalar arasındaki SMS ile tehdit tartışmasının taraflarından Öz-Gıda İş Sendikası Genel Merkez Yöneticisi İsmail Serdar, SMS'leri tehdit amaçlı atmadığını açıkladı.

Rize'de ÇAYKUR'da örgütlenen Tek-Gıda İş Sendikası ile Öz-Gıda İş Sendikası arasındaki SMS yoluyla tehdit tartışması taraflarından İsmail Serdar, SMS'leri kendisinin gönderdiğini kabul ederken, tehdit amacı gütmediğini ileri sürdü.
         
Tek-Gıda İş Sendikası'na üye bazı işçilerin, kendilerini SMS yoluyla ÇAYKUR'a bağlı bölge teşkilatlarına sürgün etmekle tehdit ettiği iddialarıyla ilgili olarak Serdar "Hakkımda bu iddialarda bulunan kişiler benim komşularım. Bazıları çok yakın aile dostlarımdı. Tehdit emek için değil kendilerine kırgın olduğum için bu SMS'leri attım. Kırgınlıktan yaptığım bu hareketi şimdi doğru bulmuyorum. Ancak kesinlikle tehdit amaçlı değil, onlarla aramdaki samimiyete güvenerek attığım SMS'lerdi" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum