1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de sokak hayvanlarına şefkat eli
Rize’de sokak hayvanlarına şefkat eli

Rize’de sokak hayvanlarına şefkat eli

Rize’de havaların soğumasının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına, Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yardım eli uzandı.

A+A-

Rize’de kış etkisini iyice hissettirirken cadde ve sokakların tenhalaşması, havaların da soğumasıyla sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanmaya başladı. 

kop4-012.jpg

Sokak hayvanlarının yiyecek ve barınma ihtiyacına yardım için Rize Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

kop2-026.jpg

Belediye görevli personeli, sokak hayvanlarının korunması için Şehrin üst mahalle ve değişik bölgelerine konulan kedi köpek mama kutularına ve sokak köpeklerine mama bıraktı.

kop3-017.jpg

Rize Belediyesinden yapılan açıklamada, “Şehrimizin farklı noktalarında sokak hayvanları için yem ve yiyecek bırakılırken, hasta olan hayvan dostlarımızda barınaklara götürülüp rehabilite ediliyor.” ifadelerine yer verildi.

kop1-028.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız