1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de tartışma cinayetle bitti
Rize'de tartışma cinayetle bitti

Rize'de tartışma cinayetle bitti

Rize'de bir kişi, yaşanan tartışmada silahla vurularak öldürüldü. Olay sonrası polis, verilen eşgale göre cinayet zanlısını arıyor.

A+A-

Göktürk FIRAT - Edinilen bilgiye göre, Gülbahar Mahallesi'nde gece meydana gelen olayda, Hüseyin Fırtına (50), bayan arkadaşı M.D. ile sahilde gezerken kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişiyle kendisine ters bakması nedeniyle tartıştı. Fırtına ile kimliği tespit edilemeyen şahıs arasında yşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Fırtınanın bayan arkadaşı M.D. olaya müdahale ederek kavgayı yatıştırmaya çalışırken, olay yerinden ayrılan şahıs, bir süre sonra geriye dönerek silahla Fırtına'ya bir el ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Hüseyin Fırtına, kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis M.D.'nin verdiği eşkal üzerine cinayet zanlısını arıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız