1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de teknoloji-gıda fuarı açıldı
Rize'de teknoloji-gıda fuarı açıldı

Rize'de teknoloji-gıda fuarı açıldı

Rize'de Teknoloji ürünlerinden gıdaya, otomobilden hediyelik eşyalara kadar toplam 32 stanttan oluşan fuar hizmete açıldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT – Okan-Hakan Organizasyon tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Rize Fuarı hizmete açıldı.
Rize Belediyesi’nin katkıları ile Deniz Caddesi’nde açılışı yapılan fuarın kurdelesini; Rize Valisi Kasım Esen, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ve Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş birlikte kestiler. Açılışın ardından fuar gezildi. Rize Valisi Kasım Esen yaptığı konuşmada, “İnsan vücudunda gözenekler vardır. O gözeneklerle vücut hava alır. İnsanın rahat olabilmesi için o gözeneklerin hava alması çok önemlidir. Bu tip sosyal etkinlikler de şehrin gözenekleridir. Şehir bu tip etkinliklerle hava alır.” Şeklinde konuştu. Fuarla ilgili bilgi veren Organizatörlerden Okan Topal, “Fuarımızda 32 stant var. Teknoloji ürünlerinden gıda ürünlerine, otomobilden hediyelik eşyalara birçok şeyi bulmak mümkün. Fuarımız bir ay boyunca açık kalarak halkımıza hizmet verecektir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız