1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de temiz okula beyaz bayrak
Rize'de temiz okula beyaz bayrak

Rize'de temiz okula beyaz bayrak

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan incelemelerde Doğuş Çay İlköğretim Okulu Rize'nin en temiz okulu seçildi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Doğuş Çay İlköğretim Okulu Rize'nin en temiz okulu seçilerek beyaz bayrak almaya hak kazandı.
Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan incelemelerde Doğuş Çay İlköğretim Okulu Rize'nin en temiz okulu seçilerek beyaz bayrak almaya hak kazandı. Konuyla ilgili bugün okul bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene Rize Valisi Kasım Esen, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
Törende konuşan Rize Valisi Kasım Esen, okul öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ederek, "Beyaz bayrağı hak etmek önemli olduğu kadar bu bayrağı hak ederken elde edilen temizliği ve çevre koruma bilincini yaşatmakta o kadar önemlidir. Türkiye'nin geleceği sağlıklı nesillerden geçmektedir. Bu başarı diğer okullarımızda temizlik konusunda özverili ve başarılı olmaya itecektir" şeklinde konuştu.
Vali Esen, daha sonra Doğuş Çay İlköğretim Okulu'na gönderilen beyaz bayrak ve öğrencilerle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum