1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de tiyatro günleri
Rize'de tiyatro günleri

Rize'de tiyatro günleri

Rize İçin Genç Girişim Derneği itarafından sahnelenecek olan "Kod adı komedi" adlı tiyatro oyunu 20 Ağustos Pazartesi akşamı gösterime giriyor.

A+A-

Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG) tiyatro ekibi, geçen yıl beğeniyle izlenen “Kadınlık bizde kalsın” adlı oyunun ardından bu yıl da Hatice Semiz'in hazırlayıp yönettiği “Kod adı komedi” ile Rizeliler'in karşısında olacak.
Pazartesi akşamı saat 20.00’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gösterime girecek tiyatro oyununa tüm Rizeliler'i beklediklerini ifade eden ekip, “Yaz günlerinde hiç ara vermeden oyunun provalarını tamamladık. Rize’de ‘Kadınlık bizde kalsın’ oyunuyla iyi bir grafik yakalamıştık. Ancak ‘Kod adı komedi’ ile çok daha iyi bir intiba bırakacağımıza eminiz. Tüm Rizelileri Pazartesi akşamı İsmail Kahraman Kültür Merkezi’ndeki tiyatro oyunumuza bekliyoruz” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum