1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de trafik cezaları işe yaradı
Rize'de trafik cezaları işe yaradı

Rize'de trafik cezaları işe yaradı

Rize'de geçen hafta başlayan ana caddelerdeki kaldırımlara park eden araçların çekicilerle kaldırılarak 110 YTL ceza kesme uygulaması işe yaradı.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize İl Trafik Komisyonu tarafından alınan karar gereği ana caddelerdeki kaldırım önlerinde park eden araçların çekicilerle kaldırılarak toplam 110 YTL para cezası uygulaması işe yaradı. Uygulamanın başladığı bir haftalık süre içerisinde Rize’deki caddelerde gözle görülür bir rahatlama yaşanırken vatandaş ve esnaf da komisyona destek verdi.
Rize’de Atatürk ve Cumhuriyet caddeleriyle bağlı sokaklarda park yasağı getiren İl Trafik Komisyonu, uygulama gereği uzun süre park eden araçları çekicilerle kaldırmaya başladı. 20 dakikadan daha fazla süreli park eden araçlar Rize Limanı’ndaki otoparka çekiliyor. Araçlarını otoparktan almaya gelen sürücüler ise 8 YTL otoparka verirken trafik cezası olarak 52 YTL, çekme parası olarak da 50 YTL olmak üzere toplam 110 YTL ödeme yapmak zorunda kalıyorlar.
Şehir içi trafiğinde uygulamanın başladığı 7 günde gözle görülür bir rahatlama yaşanırken vatandaşlar ve esnaf da memnuniyetlerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız