1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de trafik hala sorun! İZLE
Rize'de trafik hala sorun! İZLE

Rize'de trafik hala sorun! İZLE

Rizeli vatandaşlar, kentin trafik sorununun sadece taksi kulübelerini kaldırarak çözülemeyeceğini, otopark da yapılması gerektiğini savunuyor!

A+A-

Rize kent merkezinde yıllardır yaşanan trafik sorunu alınan bütün tedbirlere rağmen çözüme kavuşmuyor. Özellikle cadde ve sokak kenarlarına uzun sür park edilen araçlar var olan yoğunluğa ek yük getiriyor. Rize Belediyesinin almış olduğu karar doğrultusunda şehir merkezindeki taksi durakları kaldırılırken kent merkezindeki araç sayısının fazla olması ise sıkıntının bir başka boyutu olarak ortaya çıkıyor. Vatandaşlar taksi duraklarının kaldırılmasının yeterli çözüm olmayacağını savunarak Rize'deki yer sıkıntısına dikkat çektiler. Otopark gerekliliğinin altını çizen vatandaşlar trafiği rahatlatmak için yetkililerin köklü çözüm bulması gerektiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız