1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de vahşi cinayet
Rize'de vahşi cinayet

Rize'de vahşi cinayet

Rize'nin Tophane Mahallesi'nde genç bir kız 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Genç kız öldürüldükten sonra evinde bir de yangın çıkartıldı

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'nin Tophane Mahallesi'nde genç bir kız 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Genç kız öldürüldükten sonra evinde yangın çıkartılarak, cinayete yangın süsü verilmek istendiği belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Tophane Mahallesi Yetimoğlu Apartmanı 1. katında dün gece yangın çıktı. Yangını ihbar eden mahalle sakini bir vatandaş evin içine girerek evde bulunan Sinem Feyiz'i (17) çıkararak Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Genç kızın muayenesinde 17 yerinden bıçaklandığı ve vücudunun bazı yerlerinde cam kesikleri olduğu tespit edilirken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yangın Rize Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürürken, yangının Sinem Feyiz'in ölümüne yangın süsü verilmek için çıkartılmış olabileceği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Sinem Feyiz'in yaklaşık 15 gün önce Balıkesir'in Erdek ilçesinde nişanlandığı ve 1 ay sonra evleneceği öğrenilirken, Feyiz'in bir haftadır evde kız kardeşi Çiğdem Feyiz (15) ile kaldığı, Çiğdem Feyiz'in yangın sırasında bir arkadaşında olduğu belirlendi. Anne Figen Feyiz'in annesinin cenaze törenine katılmak için Samsun'a gittiği, baba Erol Feyiz'in ise Edirne'de iş makinesi operatörü olarak çalıştığı belirtildi.
Trabzon'da yapılan otopsi sonrasında genç kızın cesedi yakınlarına teslim edildi. Yeğeninin cenazesini alan amcası Musa Feyiz, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İş çıkışı genç kızı muhtemelen takip etmişler. Evde de kimsenin olmamasından faydalanarak 17 yerinden bıçaklayarak nişan altınlarını çalmışlar. Yapanlar Allah'ından bulsun. 1 ay sonra düğünü olacaktı" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum