1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de veteranlar tunuvası başladı
Rize'de veteranlar tunuvası başladı

Rize'de veteranlar tunuvası başladı

Herkes İçin Futbol (HİF) kapsamında TFF İl Temsilciliği tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen veteranlar ligi, Rize Ekrem Orhon Stadı’nda start aldı.

A+A-

Osman KÖSEOĞLU
Herkes İçin Futbol (HİF) kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol İl Temsilciliği tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen veteranlar ligi, Rize Ekrem Orhon Stadı’nda başladı.

veteran2.jpg

40 yaş üstü futbolcuların oynadığı veteranlar liginde bu yıl ilk kez maçların, tam sahada 30’ar dakikalık iki devre halinde oynanmasına karar verildi.

2 grupta 9 takımın mücadele vereceği müsabakalara şu takımlar katılıyor:
1. Grup: Harun Çiçekçilik, Kopuzlar Vakfı, Çayeli, İyidereliler
2. Grup: Çarşı, Bağdatlı Un, Rize Gücü, Sanayi, Fındıklı

veteran3.jpg

Turnuvanın açılış törenine Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ASFK Rize İl Başkanı Gafur Bayrak, İl Gençlik Spor Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa,  Rize Tufad ve Futbol İl Temsilcisi Bilal Karafazlı, Rize Herkes için spor il temsilcisi Cafer Kuru ve sporseverler katıldı.

veteran1.jpg

Saat 19.00’daki açılış maçında, Bağdatlı Un, Çarşı’yı 1–0, günün 2. maçında ise Rize Gücü, Sanayispor’u 4–0 mağlup etti.    
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız