1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de yeni adli yıl töreni
Rize'de yeni adli yıl töreni

Rize'de yeni adli yıl töreni

Rize’de Yeni Adli Yılın başlaması dolayısıyla düzenlenen törende bürokrasi bir araya geldi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan törende ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Törene Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde devam edildi. Burada düzenlenen törene; Rize Vali Vekili Fuat Gürel, Rize İl Garnizon Komutanı Albay Erol Çelik, Rize Belediye Başkan Vekili İrfan Kandil, Rize Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Özkorul, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Köroğlu, ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce ile adliye çalışanları katıldı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmayı Rize Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Özkorul yaptı. Özkorul konuşmasında, medeni insanların hiçbir zaman adaletten vazgeçemeyeceğini belirterek, "Adalet ve hukuk sadece adliyede olan kavramlar olarak kalmamalıdır. Medeni bir toplumda, medeni insanlar adaletten, hukuktan, toplumsal hayatı düzenleyen tüm kurallardan asla ayrılmazlar. Bu bireyler için hukuk, zamana, menfaatlerine, duruma göre değişip şekillenebilecek bir kavram değildir. Medeni insanlar, hukuk ve adaletten yaşamlarının her alanında ve her anında vazgeçmezler'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız