1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de yönetim anlayışı paneli
Rize'de yönetim anlayışı paneli

Rize'de yönetim anlayışı paneli

Rize Denizcilik Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda, ildeki bürokratlara yönelik "Yönetim Anlayışı ve Türkiye" konulu bir konferans düzenlendi.

A+A-

Özgür TEPE - Rize Valisi Kasım Esen, Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Rize İl Emniyet Müdürü Şanmaz Demirtaş ve Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce'nin yanı sıra ildeki bürokratların katıldığı konferansta konuşan Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, konferansın amacının yöneticilerin yönetim ve liderlik becerilerinin geliştirilmesi olduğunu söyledi.
 
İl müdürlüklerinin çalışmasına modern ve profesyonel bir anlayışın yerleşmesi gerektiğini kaydeden Prof. Dr. Açıkalın, yönetimde daha huzurlu, mutlu ve verimli bir iş ortamının sağlanmasının hedeflendiğini ve bunun sonucunda da vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmesinin amaçlandığını kaydetti.
Yöneticilerden de emrinde çalışanlara karşı anlayışlı olmalarını isteyen Prof. Dr. Aytaç, yönetici konumunda olanların her zaman emrinde çalışanlara örnek olması ve onları olumlu yönde güdülemesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum