1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'deki o kaza ucuz atlatıldı
Rize'deki o kaza ucuz atlatıldı

Rize'deki o kaza ucuz atlatıldı

Rize’deki kazada yaralanan 25 kişiden 18’i taburcu oldu

A+A-

Hasan Fehmi Demir
RİZE (İHA) -
Rize’de turistleri taşıyan tur minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan 25 kişiden 18’i taburcu oldu.

kaza001-016.jpg

Kaza, Güneysu ilçesine bağlı Asmalı Irmak köyünde dün saat 16.00 sıralarında meydana gelmiş, bölgeye Trabzon'dan gezmeye gelen Arap turistleri taşıyan 61 S 3434 plakalı minibüs, sürücü Davut Ş.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu toprak duvara çarptıktan sonra 53 RT 658 plakalı çift kabin aracın üzerinde devrilmişti.

kaza002-010.jpg

Kazada minibüs şoförü ile birlikte yolculardan 2'si ağır 25 kişi yaralanmıştı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile çevredeki hastanelere taşınan yaralılardan 18’i taburcu olurken 3 ağır olan yaralından 2'si hayati tehlikeyi atlattı.

kaza003-008.jpg

Yaralı turistlerin 4'ünün tedavisi RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2'sinin Rize Devlet Hastanesi'nde devam ederken kazada yaralanan şoför Davut Ş.'nin ise KTÜ Farabi Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum
İlgili Haberler