1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DEKİ SPOR YATIRIMLARINA İNCELEME
RİZE'DEKİ SPOR YATIRIMLARINA İNCELEME

RİZE'DEKİ SPOR YATIRIMLARINA İNCELEME

GENÇLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ KAÇAR, RİZE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

A+A-

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, Rize’de bir dizi incelemelerde bulundu.

spor2-002.jpg

Kaçar, Rize Gençlik Merkezi, Çayeli Gençlik Merkezi, Güneysu ilçesi, faaliyette olan spor salonu ve yüzme havuzunu gezerek, İl Müdürü Mustafa Çelik’ten bilgiler aldı. 

spor1-002.jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile birlikte incelemelerde bulunan Genel Müdür Emre Kaçar, Gençlik Merkezleri üye sayısının her geçen gün arttığını belirterek, “Rize ilimize kazandırılan bu Gençlik Merkezleri geleceğe yapılan en büyük yatırımların içinde yer almaktadır. Gençler spor aktivitelerinin yanında sosyal ve kültürel hayatla tanışmak için Gençlik Merkezlerini doldurup ücretsiz bir şekilde geleceği inşa etmelerini hedefliyoruz Türkiye genelinde 200 aşkın Gençlik Merkezi bulunmakta. Gençlerimiz gerek sosyal alanda gerekse kültürel alanda aktivitelerini Gençlik Merkezleriyle birlikte devam ettirmektedir. Rize Merkezde ve Çayeli ilçemizde faaliyete geçen Gençlik Merkezilerimiz yapısıyla ve içeriğiyle gençlerimize kapılarını sonuna kadar açmış bulunmakta” dedi.

spor3-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum