1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'den 41 bin oy alan bir kişi!
Rize'den 41 bin oy alan bir kişi!

Rize'den 41 bin oy alan bir kişi!

Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'den özeleştiri: “Bu kadar hizmete rağmen bir kişi 41 bin oy alıyorsa Rize'de, başta kendimi sorgulamalıyım!”

A+A-

22 Temmuz seçimlerinde böylesine bir oy oranını beklemediklerini söyleyen AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, “Biz, sonuçlardan ziyade yapmış olduğumuz çalışmaları ön plana alan şahsiyetiz. Parti olarak yapmış olduğumuz hizmetleri anlatma noktasında biraz daha verimli olabilseydik bu rakamın çok üzerine çıkabilirdik. Ama yine bunlardan ders almalıyız diyorum. Çıkan sonuçlardan anlaşılabileceği gibi, demek ki dört buçuk yılda yaptığımız icraatlarda halkımız gerekli mesajı almıştır. 22 Temmuz genel seçimlerinde Rize’de üzüldük. AK Parti, Rize’de dört buçuk yıl önemli yatırımlar yapmıştır. Buna rağmen bir kişi bu hizmetlere karşı 41 bin oy alıyorsa, başta il başkanı olarak ben kendimi sorgulamalıyım.” Diye konuştu. 
Her şeye rağmen Rize’de oy oranını 2002 seçimlerine göre artırdıklarını da ifade eden Katmer, hedefledikleri oy oranını aşağı yukarı tutturduklarını söyledi. (Karadeniz Gazetesi)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum