1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZE'DEN GOL SESİ ÇIKMADI
RİZE'DEN GOL SESİ ÇIKMADI

RİZE'DEN GOL SESİ ÇIKMADI

1. Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor ile Beyçimento Bandırmaspor, Çaykur Didi Stadı'nda karşılaştı

A+A-

1. Lig'in 30. haftasında zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor, Beyçimento Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

aa-20230402-30747864-30747860-caykur-rizesporbeycimento-bandirmaspor3-001.jpg

Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor puanını 53'e yükseltti. Beyçimento Bandırmaspor ise puanını 41 yaptı.

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok, Yusuf Susuz

Çaykur Rizespor: Zafer Görgen, Mithat Pala, Sinan Osmanoğlu, Emirhan Topçu (Dk. 85 Seyfettin Anıl Yaşar), Alberk Koç (Dk. 77 Halil İbrahim Pehlivan), Azubuike, Ogün Özçiçek (Dk. 59 Kubilay Kanatsızkuş), Bolasie (Dk. 59 Benhur Keser), Olawoyin, Amilton (Dk. 46 Alper Potuk), Mary

Beyçimento Bandırmaspor: Gkelois, Berkan Mahmut Keskin (Dk. 70 Okan Alkan), Koutroumpis, Arda Şengül, Alpay Koldaş, Oğuz Kağan Güçtekin, Mehmet Özcan, Levent Ayçiçek, Emre Kaplan (Dk. 89 Caner Cavlan), Kerim Avcı (Dk .63 Terzic), Atabey Çiçek (Dk. 89 Tetteh)

Sarı kartlar: Dk. 23 Bolasie, Dk. 83 Alper Potuk, Dk. 90+8 Mithat Pala (Çaykur Rizespor), Dk. 24 Berkan Mahmut Keskin, Dk. 33 Alpay Koldaş, Dk. 71 Atabey Çiçek, Dk. 82 Koutroumpis, Dk. 84 Levent Ayçiçek, Dk. 90+4 Oğuz Kağan Güçtekin (Beyçimento Bandırmaspor)

hocalar-030.jpg

Rizespor-Beyçimento Bandırmaspor maçının ardından
- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:
- "Yoğun savunma yapan Bandırmaspor savunmasını aşamadık"
-Beyçimento Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül:
- "Ligin sonunda play-offa kalmak istiyoruz. Bu maçta aldığımız bir puan özgüven kazandırdı"

Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Yoğun savunma yapan Bandırmaspor savunmasını aşamadık." dedi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kapalı bir takıma karşı oynayacaklarını bildiklerini belirterek, "Maç Bandırmaspor'un sahasında oynandı ama üretken değildik. Kenar oyuncularımız üretken değildi. Küçük bir avantajı kaybettik. Zafer yere yatmadı. Böyle olacağını biliyorduk. Yoğun savunma yapan Bandırmaspor savunmasını aşamadık." diye konuştu.
Hücumun savunmadan başladığını değerlendiren Korkmaz, "Orta sahada bağlantı kurmakta zorlandık. Geçiş oyununda bağlantı bulmamız lazım. Bu bağlantıyı tam olarak bulamadık. Topa hükmedemedik." ifadelerini kullandı.

Çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Korkmaz, "Sezon başlarken Süper Lig hedefi ile yola çıktık. Sonuna kadar bunu kovalayacağız ve inşallah başaracağız." şeklinde konuştu.

-Beyçimento Bandırmaspor cephesi

Balıkesir temsilcisinin teknik sorumlusu Ümit Şengül, son iki haftada kötü mağlubiyetler aldıklarını söyledi.

Son iki haftada eksik oyuncularla maçı tamamladıklarına işaret ederek, şunları kaydetti: "Aldığımız farklı mağlubiyetler moralimizi bozmuştu. Bu maç moral olarak toparlanmamızı sağladı. Oyuncularımı kutluyorum mücadeleden dolayı. Oyunsal anlamda da bir şeyler yapmamız lazım. İlerleyen haftalarda play-off kovalamak istiyoruz. Ligin sonunda play-offa kalmak istiyoruz. Bu maçta aldığımız bir puan özgüven kazandırdı. İnşallah bundan sonra kazanarak devam ederiz."

aa-20230402-30747864-30747862-caykur-rizesporbeycimento-bandirmaspor1.jpg

aa-20230402-30747864-30747861-caykur-rizesporbeycimento-bandirmaspor2.jpg

rzspr4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum