1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZE'DEN GOL SESİ ÇIKMADI
RİZE'DEN GOL SESİ ÇIKMADI

RİZE'DEN GOL SESİ ÇIKMADI

Ligde finale bir hafta kala Rizespor evinde Kasımpaşa ile karşılaştı

A+A-

Ali Maşalacı - Hasan Fehmi Demir - Kubilay Ateş
RİZE (İHA) -
 Süper Lig'in 37. haftasında Çaykur Rizespor, Kasımpaşa’yı konuk etti. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

rzs6-003.jpg

Maçtan dakikalar (İlk yarı)
15. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazdan Casper Hojer’in ortasında Muammer Sarıkaya’nın kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.
23. dakikada İbrahim Olawoyin’in ceza sahasının dışının sağ çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Andreas topa sahip oldu.
38. dakikada Haris Hajradinovic’in kullandığı serbest vuruşta top kaleci Tarık Çetin’de kaldı.

rzs5-002.jpg

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)
51. dakikada gelişen Kasımpaşa atağında ceza sahasının içerisinde topla buluşan Aytaç Kara’nın vuruşunu kaleci Tarık Çetin kurtardı.
76. dakikada topla buluşan İbrahim Olawoyin’in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşunda top direkten döndü.
79. dakikada gelişen İbrahim Olawoyin’in ceza sahası dışından yaptığı vuruşla top az farkla auta çıktı.
90. dakikada Dal Varesanovic’in pasıyla defansın arkasına sarkan Akintola’nın şutunu kaleci Andreas Gianniotis kurtardı.
90+3. dakikada serbest vuruş için topun başına geçen Hajradinovic’in ortasında kaleci Tarık Çetin topu çeldi. Kaleciden dönen topu önüne alan Costa’nın şutunda meşin yuvarlak Tarık’tan sekip direğe çarparak dışarı çıktı.

rzs4-009.jpg

Rizespor ligin son haftasına 3 sarı kart cezasıyla giriyor
Rizespor’da gelecek hafta sarı kart cezası nedeniyle sahada olamayacak 3. isim Gustavo oldu.
Karşılaşmanın 77. Dakikasında Altin Zeqiri’nin yerine oyuna giren Çaykur Rizesporlu oyuncu Gustavo Saurbeck 90.+2.’de Oğulcan Çağlayan ile girdiği mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Altin Zeqiri ve Akintola’nın ardından Gustavo da karşılaşmada gördüğü sarı kart nedeniyle Çaykur Rizespor’un ligin 38. hafta maçında karşılaşacağı Atakaş Hatayspor maçında kadroda olmayacak.

rzs3-010.jpg

Hakemler: Burak Pakkan, İbrahim Bozbey, Murat Ergin Gözütok
Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Casper Hojer, Seyfettin Anıl Yaşar, Attila Mosci, Muhammet Taha Şahin, Muammer Sarıkaya (Dal Varesanovic dk. 77), Jonjo Shelvey, Altin Zeqiri (Gustavo dk. 77), İbrahim Olawoyin, David Akintola, Adolfo Gaich
Yedekler: Canberk Yurdakul, Halil İbrahim Pehlivan, Eray Korkmaz, Azubuike Okechukwu, Mithat Pala, Güvenç Usta, Oumar Diouf, Mame Mor Faye
Teknik Sorumlu: İlhan Palut
Kasımpaşa: Andreas Gianniotis, Ben Quanes, Sadık Çiftpınar (Kenneth Omeruo dk. 83), Jackson Porozo, Gökhan Gül, Julien Ngoy (Oğulcan Çağlayan dk. 63), Aytaç Kara, Loret Sadiku, Haris Hajradinovic, Mamadou Fall, Nuno Da Costa
Yedekler: Ali Emre Yanar, Taylan Utku Aydın, Trazie Thomas Zai, Sarp Yavrucu, Selim Dilli, Emirhan Yiğit
Teknik Sorumlu: Sami Uğurlu
Sarı Kartlar: Altin Zeqiri, David Akintola, Gustavo (Çaykur Rizespor) Ben Quanes, Jackson Porozo, Loret Sadiku, Sadık Çiftpınar (Kasımpaşa)

rzs2-011.jpg

- İlhan Palut: “Sanki Avrupa iddiasını sürdüren takım Rizespor'muş gibi bir görüntü sahada vardı”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, “Sanki Avrupa iddiasını sürdüren takım Rizespor'muş gibi bir görüntü sahada vardı” dedi.
Palut, “Kasımpaşa takımı iki maçını da aldığı zaman hesapsız bir şekilde ilk 5’e girip Avrupa kupası iddiasını sürdürebilecek durumda. Biz ise çok iyi götürdüğümüz camiamızı heyecanlandırdığımız bir sezonda son periyotta ilk 5 şansımızı maalesef yitirmiştik. Zorlandığımız bir periyot yaşadık. Takımımız bu durumu, ciddiyetle, mücadeleyle, girdiği pozisyonlarla ve oyunu kazanma arzusu noktasında hiçbir şekilde bize lanse ettirmedi. Gayet ciddi oynadık. Maçı çok istedik. Sanki Avrupa iddiasını sürdüren takım Rizespor'muş gibi bir görüntü sahada vardı. Maalesef golü bulamadık. Özellikle son dakikada bir karambol yaşadık. Bütünde galibiyete yakın taraf bizdik. Bu güzel sezonu iç sahada galibiyetle noktalamak isterdik ama bugün bir puan alabildik” ifadelerini kullandı.

rzs01-001.jpg

- Sami Uğurlu: “Adil olan da bence beraberlikti”

Kasımpaşa Direktörü Sami Uğurlu, Çaykur Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Adil olan da bence beraberlikti” dedi.
Maçın ardından basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, “Bir hedef doğrultusunda gelmiştik. Tabii diğer maçlar da bizi ilgilendiriyordu ama tamamen buraya galibiyet amaçlı geldiğimizi söyleyebilirim. Tek hedefimiz galip gelmek ve diğer maçlara bakmadan ligin son maçında Kasımpaşa tarihinde olmayan Avrupa kupalarına gitme hayalini gerçekleştirmek istiyorduk. Ancak zorlu bir rakip. İyi bir takıma karşı oynadık. Onlar da hedefliydi. Her zaman üst taraf olarak belirlemişlerdi. Bu deplasmanın kolay olmasını da beklemiyorduk. İkinci yarı özellikle çok fazla pozisyon oldu. Hem Rizespor'un hem Kasımpaşa'nın da iki tarafa da git gel oldu diyebilirim. Ancak tabii ki baktığında da dışarıdan 0-0 çok iyi bir gözükmese de aslında güzel bir maç geçti. Adil olan da bence beraberlikti. Maça baktığımızda iki takım da kazanabilirdi. Burada adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor kupada finalde Beşiktaş'ı yenerse bir de hafta sonu Beşiktaş'ı yendiğimiz takdirde Kasımpaşa tarihinde defa Avrupa kupalarına gitmiş olacak” şeklinde konuştu.

rzs8.jpg

rzs7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız