1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'den Sarıkamış'a çıkarma
Rize'den Sarıkamış'a çıkarma

Rize'den Sarıkamış'a çıkarma

Rize Belediyesi ekibi, Sarıkamış harekâtı yıldönümüne katılmak üzere Kars’ın Sarıkamış ilçesine hareket etti.

A+A-

Kars Valiliği tarafından tertiplenen “Sarıkamış Harekâtının 95. yıldönümü” programına katılmak üzere Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Belediyesi Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri Rize’den hareket etti. Hafta sonunu Valiliğin davetlisi olarak Kars’ta geçirecek olan ekip düzenlenecek programlara katılacak.

Dünden bugüne Türk milletinin çok şehit verdiğini ve vermeye devam ettiğini belirten Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “Bu şehitler içinde Rize’nin her ocağından en az birer kişi vardır. Benim amcam da Sarıkamış şehitlerindendir” dedi.
26015
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde birçok önemli savaşların olduğunu belirten Başkan Bakırcı; “Sarıkamış’ta yapılan mücadele de bunlardan biridir. 90 bin askerimiz burada donarak can vermiştir. Çok savaş görmüş ülkemizin bir daha aynı sıkıntıları yaşamamasına duacıyız. Gezimiz hem bir vefa, hem bir anı, hem de kaynaşma gezisi olacak. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum