1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli, doğalgaz hattını kaynak etti
Rizeli, doğalgaz hattını kaynak etti

Rizeli, doğalgaz hattını kaynak etti

Rize'ye doğalgazı getirecek olan 115 kilometrelik Bayburt-Rize bölümünün tamamlanması Rize'de törenle kutlandı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Boru hattının Rize'ye ulaşması nedeniyle, boru hattının şehre giriş noktası olan Rize'nin Fener Mahallesi'nde bir tören düzenlendi. Törende söz alan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize'nin artık modern bir şehir olma yolunda ilerlediğini belirterek "Saygıdeğer hemşerilerimizden üç yıl önceki Rize'yi gözlerinde canlandırmalarını istiyorum. Neler vardı, neler oldu. Rize'nin köy görünümün de olduğu söyleyenler vardı. Doğalgazın köylerde değil, büyük şehirlerde olması gerektiği söyleniyordu. Rize'ye doğalgaz gelmiştir. Evet doğalgaz köylere gitmez. Şehirlere gider" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Valisi Kasım Esen ve AK Parti Rize Milletvekili İmdat Sütlüoğlu, doğalgaz boru hattını Rize şebekesine bağlayan boruları birbirine kaynak yaparak bağladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum