1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZELİ BUNU DA YAPTI!
RİZELİ BUNU DA YAPTI!

RİZELİ BUNU DA YAPTI!

Rize'de çılgın bir sürücü, minibüsüyle yaya üst geçidinden karşıdan karşıya geçti.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Olay, Rize Sahil Karayolu Rize Geçişi üzerindeki Rize Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı MOBESA binasının yanındaki yaya üst geçidinde meydana geldi.

53 AN 660 plakalı bir minibüsün yaya üst geçidinden inişi son anda MOBESA kamerası tarafından görüntülendi. Aracın plakası tespit edilirken, aracın sürücüsü İsmail Güngör (35) de polis tarafından yakalandı.

Aracın sürücüsüne trafiği tehlikeye düşürdüğü için 189 TL para cezası kesildi.

İsmail Güngör, yaptığı açıklamada hep yaya üst geçidinden aracıyla geçmeyi hayal ettiğini belirterek, "Belediye başkanımız sağolsun orada bir üst geçit yaptı. Biraz geniş oldu. Biraz da düzgün olduğundan dolayı bir kez geçmek istedim. Hep hayalimdi. Dün akşam arkadaşlarla birlikte bunu gerçekleştirdik. Kolay geçiş oldu. Ama virajlar biraz engel oldu bize. Arabanın sağını solunu biraz çizdik" dedi.

2009 model olduğu öğrenilen araçta çizilmeler yüzünden yaklaşık 2 bin TL maddi hasar oluştu.
Rize'de, 2006 yılında Fener Mahallesi'nde bir sürücü, nişanlısıyla birlikte güneşin batışını izlemek için otomobiliyle yaya üst geçidine çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum