1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli gazeteci Holoğlu yaşama veda etti
Rizeli gazeteci Holoğlu yaşama veda etti

Rizeli gazeteci Holoğlu yaşama veda etti

Rizeli ünlü yazar, gazeteci, söz yazarı Mustafa Holoğlu yakalandığı amansız kanser hastalığına karşı verdiği mücadeleyi kaybederek yaşama veda etti.

A+A-

FATİH SULTAN KAR
65 yaşında vefat eden iki çocuk babası Mustafa Holoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Belediyesi ve Bahçelievler Belediyesi’nde basın danışmanı olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılmıştı. Holoğlu; 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü İstanbul’da toprağa verilecek.

hologlu2.jpg

Gazetecilik mesleğine memleketi Rize’de 1970 yılında Zümrüt Rize Gazetesi’nde başlayan, Vatan ve Cumhuriyet gazetelerinin muhabirliklerini yaptıktan sonra İstanbul Belediye Başkanı olan Rizeli Aytekin Kotil’in Basın Danışmanı olan Holoğlu; daha sonra Fatih ve Bahçelievler belediyelerinde basın danışmanlığı yaptıktan sonra sağlık problemleri nedeniyle iki yıl önce emekliye ayrılmıştı. Holoğlu’nun Mehmet Kamil ve Kübra isimli iki çocuğu bulunuyor.

hologlu1.jpg

Holoğlu; 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü kılınacak cenaze namazının ardından, 11 yıl önce kanser hastalığı sonucu vefat eden eşi Merhum Figen Holoğlu ve babası Merhum Mehmet Holoğlu’nun naaşlarının bulunduğu Eyüp Sultan Mezarlığı’nda toprağa verilecek. 

Başta Fatih Kısaparmak olmak üzere birçok sanatçının da eserlerini seslendirdiği, ‘Kırmızı Yağmurlar’ ve ‘Sevdam İstanbul’ isimli iki kitabı yayınlan Mustafa Holoğlu’nun vefatı, memleketi Rize’de ve basın camiasından üzüntüyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum