1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli gençlerin kar eğlencesi
Rizeli gençlerin kar eğlencesi

Rizeli gençlerin kar eğlencesi

Brandaya ip bağlayarak 4x4'le kendilerini çektirdiler

A+A-

Hasan Fehmi Demir
RİZE (İHA) -
Rize'de yağan karı fırsat bilen 2 kafadarın cipin arkasına bağladıkları branda ile yol boyunca kaydıkları anlar, renkli görüntülere sahne oldu.

kardaeglence3.jpg

Rize'de şiddetli kar yağış kenti beyaza bürüdü. Yaylalarda 1 metreyi aşan kar fotoğraf tutkunlarına kartpostallık görüntüler verirken adrenalin tutkunlarına da keyifli dakikalar yaşattı.

kardaeglence2.jpg

Adrenalin tutkunu Oğuz Bal ve Volkan Aytaç isimli 2 arkadaş, yağan karı fırsat bilerek Rize'nin İkizdere ilçesindeki Sivrikaya Yaylası'na çıktı. 4x4 araçlarının arkasına bir ip vasıtası ile branda bağlayan 2 kafadar, yanlarında bulunan diğer arkadaşlarından aracı sürmesini rica etti. Brandanın üzerinde oturan 2 kafadar arabanın da kendilerini çekmesiyle karda kayarak keyifli anlar yaşadı.

kardaeglence1.jpg

Sürücü olan arkadaşlarına 'biraz yavaş gitsene vicdansız' diye seslenseler de bununla da yetinmeyen ikili bu kez brandanın üzerinde ayağa kalktı. Ayakta da kaymayı başaran Aytaç ve Bal'ın o anları renkli görüntülere sahne oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız