1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli gençlerin yaz Spor Okulu coşkusu
Rizeli gençlerin yaz Spor Okulu coşkusu

Rizeli gençlerin yaz Spor Okulu coşkusu

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 29 Haziran’da açılışı yapılan Yaz Spor Okulları hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Voleybol, Basketbol, Karate, Teakwondo ve Okçuluk’tan Atıcılığa kadar bir çok dalda Yaz Spor Okulları faaliyetleri il ve ilçelerde yoğun bir katılım ile devam ediyor.

spor2.20140716215358.jpg

Farklı branşlarda 05-18 yaş arası gençlerin yaz aylarında sportif faaliyetlere olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik “ İl ve ilçelerimizde spor faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden kurslarımıza kayıtlarımız halen sürmektedir. Gençlerimizin ve çocuklarımızın yaz tatillerini spor yaparak geçirmelerini istiyoruz. Onları spor salonlarına davet ediyoruz. Her yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okullarımız ile çocuklarımız uzman antrenörler eşliğinde güven ve huzur içerisinde spor yapmanın coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyorlar. Şuana kadar İl Müdürlüğümüzün ile Spor Kulüpleri ve Diğer Kamu Kurumu ve Kuruluşlarının açtığı kurslarla birlikte 3935 çocuğumuz tatilini spor yaparak geçirmektedir. Çocuklarımızı spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutma çabasında olan ailelerimize şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

spor1.20140716215410.jpg

Ayrıca, bir çok branşta devam eden kurslara kayıt yaptırmak için Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve web sitesindeki formu doldurarak kayıt bürolarına teslim edilmesi yeterli olacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız