1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizeli hentbolcular ilk maçta Amasya’dan galip ayrıldı
Rizeli hentbolcular ilk maçta Amasya’dan galip ayrıldı

Rizeli hentbolcular ilk maçta Amasya’dan galip ayrıldı

Türkiye Erkekler Hentbol 2. Ligi E grubunda Amasya 1957 Suluova Hentbol Spor Kulübü ile Rize Belediyesi Hentbol Spor Kulübü karşılaştı.

A+A-

Serdoğan Sıvacı
AMASYA (İHA) - Sezonun ilk maçına çıkan iki takımın çekişmeli geçen mücadelesinde sahadan 26-22’lik skorla Rize ekibi galip ayrıldı.

hent2-004.jpg

Taşova Kapalı Spor Salonu'ndaki müsabaka sonrasında değerlendirmelerde bulunan Rize Belediyesi Hentbol Spor Kulübü antrenörü Serkan Alyazıcı, "Rakip Amasya Suluova takımını centilmenliğinden dolayı kutluyorum. Bir de hakemler son zamanlarda gördüğümüz en iyi hakemlerden bir tanesiydi diyebilirim yani. İlk maç, her iki takım için de zor olur. Ama kazandığımız için mutluyuz" dedi.

hent1-005.jpg

Amasya 1957 Suluova Hentbol Spor Kulübü Antrenörü Arif Özçelik ise, “Maça hazır değildik. O takım da hazır değildi. Hem maddi, hem manevi koşullardan dolayı bu kadar geldi. Maç alınabilir miydi. Evet alınabilirdi. Ama maçı ayakta duran takım aldı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum