1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli pazarcıların zenci isyanı!
Rizeli pazarcıların zenci isyanı!

Rizeli pazarcıların zenci isyanı!

Rize'deki pazarcılar adına açıklama yapan dernek başkanı Yavuz Koçan, kendilerine Başkan Bakırcı tarafından zenci gibi davranıldığını ileri sürdü!

A+A-

Dilek ASLAN - Rize Pazarcılar Derneği Başkanı Yavuz Koçan Belediye başkanı Halil Bakırcı’ya tepki göstererek bir an önce pazarcıların yer sorununu çözmesini istedi. Koçan, pazaryeri yapımı konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kesin emri olmasına rağmen Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın konuya kayıtsız kaldığını ileri sürerek, “Rize’nin modern bir pazaryerine ihtiyacı vardır. Eski Rus pazarı diye tabir edilen bölgede kapalı pazaryeri inşaatının bitimine az bir süre kaldı. Ancak Sayın Başkan Bakırcı bu yerin bize verilmeyeceğini açıklıyor. Biz Rize’nin evladı değil de zencileri miyiz? Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Tüm Rizeli hemşerilerimizin durumumuzdan haberdar olduğunu hatırlatıyoruz. Hepimiz aç gezerken, bastığımız taşlar altın kaplama olsa kime ne fayda getirir. Başbakan’ın memleketinde pazaryeri tartışması yapmak kadar nahoş bir durum olamaz. Pazaryerinin kalkmasının üzerinden 2 ay geçmeden sebze meyve fiyatları 3 katına çıktı. Zor şartlar altında vatandaşlarımızı 3–5 marketin tekelinden kurtarmak için mücadele ettik. Herkesin ailesiyle birlikte rahatça alışveriş yapacağı, servisi olan, korsan satıcılardan arındırılmış, rekabet ortamı içinde bol çeşit sunan modern bir pazaryeri için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum