1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli polis deprem bölgesinde şehit oldu
Rizeli polis deprem bölgesinde şehit oldu

Rizeli polis deprem bölgesinde şehit oldu

Hatay'a geçici görevlendirilen Rizeli polis memuru Muhammet Tarakçı, yaya devriye görevi yaptığı parkta, üstüne ağaç ve duvar devrilmesi sonucu şehit oldu.

A+A-

(AA) - Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından geçici olarak Hatay'ın Antakya ilçesine görevlendirilen polis memuru Tarakçı'nın üzerine, Atatürk Parkı'nda yaya devriye görevi yürüttüğü sırada ağaç ve duvar devrildi.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde kurulan sahra hastanesine kaldırılan Tarakçı, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hava yoluyla sevk edildiği Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu.

Tarakçı’nın cenaze namazı, 5 Mart 2023 tarihine Rize Merkez Sahil Camii'nde ikindi namazına müteakip düzenlenecek cenaze töreninin ardından İslampaşa Mahallesindeki şehitliğe defnedilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum