1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizeli Şadi, Zafer ve Cumhur iddialı
Rizeli Şadi, Zafer ve Cumhur iddialı

Rizeli Şadi, Zafer ve Cumhur iddialı

Rizeli oyuncuların sayısının artmasının takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden 3 oyuncu, "Bunun avantajlarını ligde herkes görecek" dediler.

A+A-

HEPSİ İDDİALI
Ç. Rizespor'un Rizeli 3 oyuncusu Şadi Çolak, Zafer Biryol ve Cumhur Bozacı, "Bu kulübün başarısı için, bu formayı giyen herkesin elinden gelen her şeyi yapacağından kimsenin şüphesi yok. Ama bizim dışımızda takımda Altan ve Yasin gibi Rizelilerin de bulunması, takıma çok daha büyük katkı sağlayacaktır. Diğer arkadaşlarımıza bir yandan ev sahipliği yapacağız, bir yandan da hırsımızla onları ateşleyeceğiz" dediler.
SÖZ VERDİLER
Yetenekli oyuncular, "Göreceksiniz, bu maya tutacak, Çaykur Rizespor büyük başarılar elde edecek. Taraftarımıza söz veriyoruz. Üzerimize düşen sorumluluğumuzun bilincinde davranıp, 2007–2008 sezonunu Çaykur Rizespor tarihine altın harflerle yazdırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştular (Dilek ASLAN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız