1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli sanatçı, memleketini Üsküdar'a taşıdı!
Rizeli sanatçı, memleketini Üsküdar'a taşıdı!

Rizeli sanatçı, memleketini Üsküdar'a taşıdı!

Fotoğraf sanatçısına, milletvekili desteği. Rizeli fotoğraf sanatçısı Resul Çelik, memleketini Üsküdar’a taşıdı.

A+A-

Fatih Sultan Kar
Yaptığı çalışmalarla Rize’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan fotoğraf sanatçısı Resul Çelik’in “Sıladan Üsküdar’a Rize” isimli sergisi İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara tarafından açıldı.

fott1.jpg

Rize Üsküdar’a taşındı

Üsküdar Belediyesi’nin organizasyonuyla, Üsküdar Belediyesi önünde gerçekleşen etkinliğin açılışına İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Üsküdar Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İETT Ulaşım Planlama Daire Başkanı Abdullah Kazdal, Sosyal İşler Müdürü Osman Akarsu ve çok sayıda davetli katıldı. Resul Çelik fotoğraflarla Rize ilinin güzelliklerinin Üsküdar’a taşırken, sergiyi gezen vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.

fot2.jpg

Rize’nin tanıtımına büyük katkı

Serginin açılışında bir konuşa yapan İstanbul Milletvekili Metin Külünk; “Resul Çelik’in dikkat çeken tarafı içinden gelen ışığa doğru yürüme becerisidir.  Bugün sergilenen fotoğraflarında gördüğümüz aslında Resul’ün iç dünyasıdır. O, çalışmalarıyla Rize’nin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Bu sanat çalışmasına zemin hazırladığı için Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’ya ve başarılı çalışmalarından dolayı Resul Çelik’e teşekkür ediyorum.” dedi.

fot3.jpg

Resul Çelik Kimdir?

Resul Çelik Fotoğrafa gönül veren bir Çayelili. O, Karadeniz’in güzelliklerini objektifiyle evlere, işyerlerine taşıyor. 1972 yılında Çayeli’nde doğan Çelik Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde açmış olduğu 50’nin üzerinde fotoğraf sergisi ile Rize ilinin tanıtımına da büyük katkılar sağladı. Çelik daha çok manzara ve porte çalışmalarına ağırlık veriyor.

fot4.jpg

ot5.jpg

fot6.jpg

fot7.jpg

fot8.jpg

fot9.jpg

fot10.jpg

fot111.jpg

fot12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum