1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli şehit polisin evinde yas var
Rizeli şehit polisin evinde yas var

Rizeli şehit polisin evinde yas var

Polis memuru Nedim Çalık'ın İstanbul'daki saldırı'da şehit düştüğü haberini alan Rize'deki yakınları fenalık geçirdi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu önündeki polis noktasına düzenlenen silahlı saldırıda polis memuru Nedim Çalık'ın şehit düştüğü haberini alan yakınları fenalık geçirdi.

Sarıyer Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği'nde göreve 2 yıl önce başlayan Nedim Çalık'ın (25) silahlı saldırıda şehit olduğu haberini ailesine vermek Rize Emniyet Müdürlüğü yetkililerine düştü.

 


Merkeze bağlı Çaykent beldesi Müderrisler Mahallesi'nde oturan Çalık ailesinin evine Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı ile birlikte giden İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş ve Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Rıza Akkuş, şehidin babaannesi Emine Çalık, annesi Şefaat Çalık ve kardeşi Kemal Çalık'a şehit haberini güçlükle söylediler.

Nedim Çalık'ın çatışmada yaralandığını bilen ancak şehit olduğundan haberi olmayan aile fertleri acı haberle gözyaşlarına boğularak fenalık geçirirken, babaannesi Emine Çalık ve annesi Şefaat Çalık bayıldı.

Emniyet Müdürü Demirtaş da gözyaşı dökerken, aile anne ve babaanneyi polisin meslektaşları ile sağlık görevlileri sakinleştirmeye çalıştı.

Babası Ahmet Çalık'ı geçtiğimiz yıl kaybeden, toplam 5 kardeşten 3 erkeğin en küçüğü olan Nedim Çalık'ın, ismini de 10 yıl önce silahla vurularak öldürülen dedesi Nedim Çalık'tan aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
42 Yorum