1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli usta eğiticiler Ankara'da eylem yaptı
Rizeli usta eğiticiler Ankara'da eylem yaptı

Rizeli usta eğiticiler Ankara'da eylem yaptı

Rize'deki yaklaşık 300 Halk Eğitim kursu eğiticisi kadro almak amacıyla Ankara'da stand açarak eylem yaptı, Rizeliler Federasyonu eyleme destek verdi.

A+A-

Rize ve ilçelerinden yola çıkan 300’e yakın bayan usta eğiticisi, kadro almak için seslerini duyurmak amacıyla, Ankara Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı’nda stant açarak eylem yaptı.

Rize il ve ilçelerindeki halk eğitim merkezi müdürlüklerinde çalışan usta eğiticilerin kadro almak için düzenledikleri sergiye Rizeliler Federasyonundan destek geldi.

stant3.jpg

Usta eğiticilerin bu eylemine Rizeliler Federasyonu üyesi, Ankara Pazarlılar Derneği Başkanı Bahattin Bozkurt da destek ziyareti yaparak kendilerinin sorunlarını dinledi.

stant1.jpg

Ayrıca konuyu federasyon olarak takip edeceklerini dile getiren Bozkurt, “Bizler de federasyon olarak usta eğiticilerimizin bu haklı eylemlerini gönülden destekliyoruz. Rize merkez ve ilçelerdeki halk eğitim müdürlüklerinde çalışan, yılın ancak belirli dönemlerinde ilçedeki halka eğitim veren, onları meslek sahibi olmaları için emek sarf eden, alın teri iş gücü üretmelerinde katkıda bulunan ancak kendileri sadece birkaç ay süre ile asgari ücretle çalışan eğiticilerimizin alın teri karşılığı olan kadrolarını almak için ilgililere konuyu ileteceğimizin sözünü veriyoruz.” dedi.

stant2.jpg

Abdi İpekçi Parkı’ndaki Rizeli usta eğiticilerin standı Ankaralılar tarafından da büyük ilgi gördü. Standı ziyaret eden Ankaralılara, Rize simidi ve mandalinası ikram edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum