1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli vergi rekortmenleri açıklandı
Rizeli vergi rekortmenleri açıklandı

Rizeli vergi rekortmenleri açıklandı

Rize'de il genelinde ilk 10 sıraya giren gelir vergisi rekortmenleri Defterdar İhsan Özbay tarafından bir basın toplantısıyla açıklandı

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize’de gelir vergisi rekortmenleri açıklandı. Rize İl Defterdarı İhsan Özbay, yaptığı basın toplantısında il genelinde ilk on sıraya giren vergi rekortmenlerini açıklayarak kendilerine teşekkür etti.
Mart ayı içerisinde gelir vergisinde ilk sırayı oto lastik bayii Asım Cengiz 189 bin 690 YTL tahakkuk ile alırken 2’nci sırayı Petrol Ofisi bayii Şemsettin Naiboğlu 168 bin 073 YTL ile, 3’üncü sırayı da temizlik şirketi sahibi Hasan Avcı 133 bin 546 YTL ile aldı. Geçen yılın birincisi GSM bayii Cemal Cahit Akbeniz ise 4’üncü sırayı 109 bin 679 YTl tahakkuk ile aldı. Doktor Ahmet Ergün 88 bin 744 YTL ile 5’inci, GSM Bayii İhsan Toprak 88 bin 044 YTL ile 6’ncı, Mali Müşavir Ragıp Ziya Bilgin 84 bin 286 YTL ile 7’nci, GSM Bayii Fevziye İnanç 81 bin 662 YTL ile 8’inci, Eczacı Yasemin Duman 80 bin 487 YTL ile 9’uncu ve çay makineleri imalatçısı Tahsin Karabulut da 77 bin 584 YTL ile 10’uncu oldular.
Rize Defterdarı İhsan Özbay gelir vergisi ilk taksitlerinin mart ayı ikinci taksitlerinin ise temmuz ayı içinde ödeneceğini söyleyerek “Kurumlar vergisi rekortmenlerini ise Nisan ayı içinde açıklayacağız kutsal görevlerini yapan tüm Rizelilere teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız