1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. "Rizeli'nin Başarı Öyküsü" kitabı tanıtıldı
"Rizeli'nin Başarı Öyküsü" kitabı tanıtıldı

"Rizeli'nin Başarı Öyküsü" kitabı tanıtıldı

Rize'de gazeteci Alihan Telatar ve Selim Denizalp'in kaleme aldığı, "Rize'linin Başarı Öyküsü" adlı kitabın tanıtımı yapıldı.

A+A-

Rize'de iki gazetecinin kaleme aldığı, "Rize'linin Başarı Öyküsü" adlı kitabın tanıtımı yapıldı. 

Vali Kemal Çeber, gazeteci Alihan Telatar ve Selim Denizalp'in kitabının Rize Ticaret ve Sanayi Odasında organize edilen tanıtım programında yaptığı konuşmada, hırs, azim, kararlılık, çalışma, gayret ve inancın Rizelilerde olduğunu söyledi.

Rize'den çok başarılı siyasetçi, bürokrat ve iş insanlarının çıktığına işaret eden Çeber, "Rize insanı devletini, milletini, vatanını, bayrağını ve değerlerini çok seviyor." dedi.

alihan-001.jpg

Alihan Telatar, Rize'nin renkli isimlerinin başarı öykülerini kaleme aldıklarını belirterek, "Birinci kuşaktan üçüncü kuşağa kadar alanında zirveye çıkan isimlerle röportajlar yapıp başarı hikayelerini Rize'ye anlatmak istedik. Gelecek kuşaklar onları tanısın, gururlansın örnek alsın istedik." diye konuştu.

selimdenizalp.jpg

Selim Denizalp ise konuşmasında: "Güzel ve kalıcı bir esere meslektaşım Alihan Telatar ile birlikte imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık bu kitapta yer alan Rizeli 30 mümtaz şahsiyet ölümsüzleşti. Kuşaktan kuşağa aktarılacak, gelecek nesillere ışık tutacak "Rizeli'nin Başarı Öyküsü" kitabında bize kapılarını açan ve gerçek hayat hikâyelerini, çok özel anılarını bizle paylaşanlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca kitap tanıtımına ev sahipliği yapan Rize Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere, davetimize gelen herkese teşekkürler." dedi.

ktp2-006.jpg

Toplantıya, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal ve futbolculardan Abdullah Durak, Orhan Ovacıklı, Gökhan Akkan, Fernando Boldrin ve diğer davetliler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum