1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizeli'nin çalışma azmi
Rizeli'nin çalışma azmi

Rizeli'nin çalışma azmi

Doğuştan el ve ayakları olmayan Rizeli Halit bayar, 15 yaşından beri önündeki baskül ile insanları tartarak ekmek parasını kazanma yolunu seçmiş.

A+A-

Doğuştan elleri ve ayakları olmayan bir adam dilenmek yerine baskülle insanları tartarak hayatını kazanmaya çalışıyor. Kolay yoldan para kazanmak yerine çalışmayı tercih eden özürlü vatandaşın hayat mücadelesi herkesi duygulandırıyor. Halit Bayar(46) doğuştan elleri ve ayakları olmamasına rağmen baskülle para kazanmaya çalışıyor.
Bir çok insanın kolay yoldan para kazanıp zengin olma hayali kurduğu günümüzde Rizeli Halit Bayar doğuştan elleri ve ayakları olmamasına rağmen 15 yaşından beri baskülü ile insanları tartarak ekmek parasını çıkarmaya çalışıyor. Halit Bayar'ın çalışma azmi ise gören vatandaşları hem duygulandırıyor hem düşündürüyor. (CHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum