1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'nin alternatifi Murat Akyüz
Rize'nin alternatifi Murat Akyüz

Rize'nin alternatifi Murat Akyüz

Karşıyakalı Volkan ile para konusunda sorun yaşayan Rizespor alternatif isim olarak görüştüğü Murat Akyüz’ün transferinde sona yaklaştı.

A+A-

Transfer çalışmalarına devam eden Çaykur Rizespor’un Murat Akyüz ile görüştüğü öğrenildi.

Yeşil mavililerde Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın isteğiyle defansın sağ tarafına almak istediği isimlerin başında Karşıkaya’dan Volkan Özcan geliyordu. Bu futbolcuyla yapılan görüşmelerde Rizespor belirlediği tavan fiyat olan 250 bin TL’nin biraz üstüne çıkarak 265 bin TL önerirken, Volkan 285 bin TL istemişti. Aradaki 20 bin TL fark nedeniyle Volkan ile anlaşma sağlayamayan Rizespor, defansın sağ tarafına arayışında, rotasını Murat Akyüz’e çevirdi.

Murat da sıcak bakıyor

Geçen sezonun ikinci yarısında Orduspor’un formasını giyen ve sezon sonunda kadroda düşünülmediğinden ayrılan Murat Akyüz ile transfer komitesinin görüşme yaptığı bildirildi. Volkan’a alternatif olarak düşünülen Murat ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve oyuncunun, yeşil mavililerin teklif ettiği rakama sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray’ın alt yapısından yetişen Murat, Alibeyköy, Kartal, K. Erciyes ve 3 sezon Ankaraspor formasını giydikten sonra Orduspor’a transfer olmuştu. Geçen sezon bir gol atan Murat, Süper Lig’de 41, 1. Lig’de 38 maç oynadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum