1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'nin bayan kramponları fark attı
Rize'nin bayan kramponları fark attı

Rize'nin bayan kramponları fark attı

Rize Belediyespor Yıldız Kızlar Bayan Futbol Takımı, Trabzon'daki son maçında Ağrı bayan futbol takımını 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

A+A-

Trabzon Yavuz Selim Stadında oynanan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası maçında Rize Belediyespor Yıldız Kızlar Bayan Futbol Takımı son maçında Ağrı bayan futbol takımını Seda(2), Buse(2), Birsen(2) ve Ayşenur'un ayağından bulduğu gollerle 7-0 mağlup etti.

Şampiyonayı galibiyetle kapattıkları için çok mutlu olduklarını belirten Rize Belediyespor Teknik Sorumlusu İdris Ocak, "Yeni bir ekip olmamıza rağmen oynadığımız maçlar sonucunda çok kaliteli bir ekip olduğumuzu herkese gösterdik. Grup maçlarında bizlerden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı ve Rize Belediyespor Kulüp Başkanımız İlyas Ataç'a teşekkürlerimizi sunuyorum." dedi.

bayanlar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız