1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'nin ilk AVM'si açıldı
Rize'nin ilk AVM'si açıldı

Rize'nin ilk AVM'si açıldı

Rize’nin ilk AVM’si olan Şimal AVM bugün yoğun bir katılıma kapılarını müşterilerine açtı.

A+A-

Rize merkez Müftü Mahallesinde hizmete açılan Şimal AVM’de yoğun kalabalık nedeniyle müşteriler, HES kodu uygulaması ile sorgulanarak içeriye alındı.

avm8.jpg

Bugün saat 14:00'de Karadeniz Orkestrası eşliğinde gerçekleşen açılışa vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

avm7.jpg
 
Açılışa özel olarak AVM'de yer alan birçok firmada müşterilere özel indirimler ve kampanyalar sunulurken, açılışta konser, imza günleri ve çocuklara yönelik etkinlikler ziyaretçilerle buluşturuldu. 

avm6-001.jpg

Rize Yatırım A. Ş. bünyesinde faaliyet gösterecek ve 22 bin 901metrekarelik bir alana yayılmış olan AVM, açık ve kapalı alanları, içerisindeki geniş marka yelpazesiyle her yaş ve zevk grubuna uygun alternatifler sunmaya başladı. 

avm3-002.jpg

Şimal AVM, kolay ulaşımı ve merkezi konumu ile 2 bin 70 m2 çocuk ve genç oyun alanı, bin 909 m2 market alanı, 909 m2 yapı market alanı ve 2 bin 975 m2 sinema alanıyla birlikte toplam 117 mağaza sayısı bulunuyor.

avm4-002.jpg

HALİTAĞAOĞLU: "MUTLUYUZ GURURLUYUZ"
Şimal AVM İdari Koordinatörü Ensar Halitağaoğlu, çok heyecanlı olduklarını belirterek, “Birçok zorluklarla mücadele vererek bugünlere geldik. Bugün heyecanlıyız. AVM’yi bebek gibi büyüttük ve bugünlere gelindi. Şimdi ise bir eser ortaya çıktı. İçimiz kıpır kıpır. Bu esere Rizeliler sahip çıkacaktır. Mutluyuz gururluyuz. Şu an bu kalabalığı görünce Rize’nin buna ihtiyacı olduğunu da daha iyi anladık. İlimize hayırlı olsun” dedi.

avm5-001.jpg

AYDOĞAN: "RESMİ AÇILIŞI HENÜZ YAPMADIK"
Şimal AVM Yatırım Temsilcisi Yeşim Anıt Aydoğan, AVM’nin yapımı için çok emek verdiklerini söyleyerek, “Çok uzun süre bekledik, çok emek verdik. Rize'ye ve bölgeye böyle bir AVM kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bugün mağazalar kendi açılışlarını yapıyor. Resmi açılışı henüz yapmadık. Ön açılış yapıyoruz ama hem insanlar hem de çalışanlar çok heyecanlı, bu heyecanı paylaşmak çok güzel. Hayırlı olsun” diye konuştu. 

avm2-003.jpg

SARIYAL: "BİR AY İÇİNDE YÜZDE YÜZ DOLULUĞA ULAŞACAĞIZ"
Rize'nin ilk ve tek alışveriş merkezini açmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Şimal AVM Müdürü Nergis Sarıyal, “Şu an çok güzel bir talep ve tepki var. Bunun devamının gelmesini diliyoruz. İnşallah bütün Rize ve kiracılarımız için mükemmel bir çalışma olur. 117 mağazamız var. Şu anda yüzde 70 açılış oranı ile başlıyoruz. Birkaç hafta içerisinde bize eklenecek olan yeni çalışma arkadaşlarımız olacak. İnşallah bir ay içerisinde yüzde 100 dolulukla Rize'ye hizmet vermeye başlayacağız” ifadelerine yer verdi.

avm1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum