1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'nin kaptanları umut verdiler
Rize'nin kaptanları umut verdiler

Rize'nin kaptanları umut verdiler

Çaykur Rizespor’un kaptanları Kürşat Duymuş ile Okan Öztürk iddialı konuştular.

A+A-

İki yeni kaptan Kürşat ve Okan, sorumluluklarının büyük olduğunu söylediler

Yönetimin kaptanlık görevine getirdiği iki tecrübeli futbolcu görev ve sorumluluklarının çok büyük olduğunu bunu da yerine getireceklerini söylediler.

Süper ligden düşerek çok üzücü şeyler yaşadıklarını belirten Kürşat, “Bunu telafi etmek için yeni arkadaşlarımızla birlikte çok çalışıp hedefimiz olan süper lige çıkacağız. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı iyi tanıyoruz. Hepsi kişilikli ve karakterli futbolcular. Takım içinde arkadaşlığı üst düzeyde tutup başarılı olacağız. Geçen sezon yaşadığımız kötü günleri taraftarımıza unutturmak istiyoruz. Biz bunları yaparken taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak.” dedi.

'Geçmişe Sünger Çektik'
İki yıl aradan sonra Rizespor'a gere dönen ve yönetimin ikinci kapanlık görevine getirdiği Okan Öztürk, ise şunları söyledi. “Rizespor küme düştü. Daha öncede düşmüştü. Ben bu durumu çok iyi bilen bir futbolcuyum. Şimdi geçmişe değil geleceğe bakmak zorundayız. Tüm birimlerimizle birlikte el ele verip süper lige çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Şuan Rizespor favori takımların başında geliyor. Bununla da tüm takımlar bize karşı çok daha farklı oynayacaklar. Biz işimizi baştan sıkı tutup sona kalmadan bir an önce hedefimize ulaşmak arzusundayız. Geçmişe sünger çektik. Elimizden gelen ne varsa yapacağız ve süper lige çıkacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız