1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor, o futbolculara resti çekti
Rizespor, o futbolculara resti çekti

Rizespor, o futbolculara resti çekti

Transfer komitesi Başkanı Kemal Yardımcı, federasyona başvuran futbolculara kapıların kapandığını belirterek, resti çekti.

A+A-

Çaykur Rizespor'un Transfer komitesi başkanı Kemal Yardımcı, iç transferde dirayetli bir tutum sergileyeceklerini belirterek hiçbir futbolcunun nazını ve kaprisini çekme lükslerinin olmadığını söyledi.

İç transferde görüşmek isteyen her futbolcuyla masaya oturup yeni şartlarda teklif sunduklarını belirten Yardımcı, “Yönetim kurulunun kararı ve prensipleri doğrultusunda kimseye taviz vermiyoruz. Sezon içinde kadro dışı bırakılan Erman ve Uğur'dan sonra, Ferhat, Engin, Murat Uluç, Görkem, Şadi, Ömer Ateş, Sedat ve Buğra alacakları için futbol federasyonuna başvurdular. İstisnalar ve iyi niyetli olanın haricinde bunlara Rizespor'un kapısı kapandı. Böyle bir düşünce içinde olan futbolcunun Rizespor'da yeri yoktur.” dedi.

'Rize'ye manevi borçları var'
Rizespor'un mağduriyetinin futbolculardan fazla olduğunun altını çizen Kemal Yardımcı, “Hastayı ayağa kaldırmak için bir türbülans dönemi geçiriyoruz. Ben futbolcuların Rizespor'a manevi borçlarının olduğuna inanıyorum. Bu borcu ödemek isteyene kapılar sonuna kadar açıktır. İstemeyende gider ve sonucuna katlanır. Belirlenen bütçe doğrultusunda iç ve dış transferi gerçekleştireceğiz. Rizespor'un sokağa atacak tek bir kuruşu yoktur.” dedi.

Rizespor'un olduğu gibi Rize Sportif A.Ş.'nin de Rize'nin malı olduğuna dikkat çeken Kemal Yardımcı, “Kulübün yeni yapılanmasında görev sadece Şirkete düşmüyor. Rize'nin esnafı. Tüccarı, işçisi, memuru, özel sektörü, tribündeki seyirciye kadar herkes bu görevde sorumludur” diye konuştu.

'Bundan sonraki rotamız belli'
Rizespor olarak kartları açık oynadıklarını da ifade eden transfer komitesi başkanı Kemal Yardımcı, sözlerini şöyle noktaladı: “Geçmişten ders alarak geleceğin iskeletini ve yapılanmasını gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bunun içinde adımlarımızı dikkatli ve sağlam bir şekilde atıyoruz. Sadece para vererek bu işlerin olmadığı, geçen sezonki tabloyla birlikte açıkça ortaya çıkmıştır. Biz bu yeni dönemde kartlarımızı açık oynuyoruz. İç ve dış transferde futbolculara verdiğimiz rakamları kamuoyuna bire bir açıklayacağız. Artık yağma yok. Kararlı bir şekilde belirlediğimiz rotada gidiyoruz. Amacımız transfer piyasasını yükseltmek değil, düşürmektir. Önümüzdeki zamanı en iyi şekilde kullanacağız ve hiçbir ayrıcalık yapmayacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum