1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor, Sivas'ta Rıza'nın konuğu!
Rizespor, Sivas'ta Rıza'nın konuğu!

Rizespor, Sivas'ta Rıza'nın konuğu!

Rizespor hafta sonu oynayacağı maç için Sivas'ta. Teknik Direktör Rıza Çalımbay doğum gününü memleketi Sivas'ta kutladı.

A+A-

Çaykur Rizespor kafilesi hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçı için özel bir uçakla Sivas'a geldi. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu doğum gününü memleketi Sivas'ta kutladı.
Özel uçakla Sivas'a gelen Çalımbay'ın doğum gününü ilk olarak kaldıkları otel görevlileri ile Sivaslı basın mensupları kutladı. Sivas'ta 44. yaşına girdiğini söyleyen Çalımbay, "Memleketime gelmem ve bunun da yaş günüme denk gelmesi beni mutlu etti" dedi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, 4 Eylül Stadı'nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayarak, "Biz küçükken hep 4 Eylül Stadı'na giderek, Sivasspor'un maçlarını izlerdik. Maçın son 15 dakikası stada girmek için çok şeyler çektik. Onun için bende ayrı bir önemi var" diye konuştu.
Hafta sonu oynayacakları Sivasspor maçına değinen Çalımbay, "Sivasspor'dan daha çok bizim puana ihtiyacımız var. İlk olarak dostluğun kazanmasını istiyorum ama buradan puan veya puanlarla da dönmek istiyoruz. Çünkü konum itibari ile takımımın durumu ortada" şeklinde konuştu.
Futbolcularının moralinin iyi olduğunu kaydeden Çalımbay, Yasin'in cezalı olduğunu ve Emrah'ın da sakatlığının devam ettiğini, oynayıp oynamayacağının da henüz belli olmadığını söyledi.
Çaykur Rizespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, bu maçı alarak, ikinci yarıdaki çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade etti. Odyakmaz, "Geçen yıl bir aksilik yaşamıştık. Rizespor maçında ilk 5 dakikada 10 kişi kalmıştık. O maçtan maalesef 2-1 mağlup ayrılmıştık. Şimdi seyirci ve saha avantajını kullanarak o maçın rövanşını almak istiyoruz. Önemli bir maç. Saha şartlarıyla zorlu geçeceğine inanıyorum. İnşallah şans bizim yanımızda olur" dedi.
Çaykur Rizespor, akşam saatlerinde Sivasspor tesislerinde bir antrenman yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız