1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor, yarın başkanını seçiyor
Rizespor, yarın başkanını seçiyor

Rizespor, yarın başkanını seçiyor

Rizespor'da Ekrem Cengiz'in yeniden aday olmayacağı yarınki kongrede Hakan Kalkavan ve Cengiz Şafak'ın listelerinin yarışacağı belirtildi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT – Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Ekrem Cengiz’in istifasının ardından yeni başkanını belirlemek için yarın kongreye gidiyor.
Başkan Ekrem Cengiz’in istifasının ardından olağanüstü kongre kararı alan Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için yarınki oturumda başkanını seçecek. Çaykur Rizespor’un yarın Mehmet Cengiz Tesisleri’nde çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü kongresinde yeni başkanını seçmesi bekleniyor. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanlığı için iş adamı Hakan Kalkavan’ın adaylığını açıklamasının ardından yine iş adamı Cengiz Şafak da adaylığını deklare etti. İki listenin yarışacağı kongrede bir üçüncü listenin çıkması beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum