1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor 2 Brezilyalı'ya imza attırdı
Rizespor 2 Brezilyalı'ya imza attırdı

Rizespor 2 Brezilyalı'ya imza attırdı

Çaykur Rizespor, Brezilya'nın Seri B takımı İtuana'dan Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

Dilek ASLAN - Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro'nun çok kaliteli futbolcular olduğunu belirterek, ''Kendilerini daha önce Türkiye'ye getirerek prensip anlaşmasına varmıştık. İtuana Kulübü'nden beklediğimiz yetki belgesi gelince biz de her ikisi ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Çaykur Rizespor camiasına hayırlı olsun. Kulübümüze iki futbolcunun da büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz'' dedi.

Her iki futbolcunun da teknik direktör Samet Aybaba tarafından izlendiğini ifade eden Ferah, ''İki futbolcunun da transfer edilmesini çok istiyordu. Rodriguez 23 yaşında, orta sahada oynuyor. Ribeiro ise 25 yaşında, forvet hattında görev yapıyor." diye konuştu.

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın istediği transferleri gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını vurgulayan Basın Sözcüsü Ferah, "Bir aksilik olmazsa her iki futbolcu da yarın kampa katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum