1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor 2 oyuncu daha alacak
Rizespor 2 oyuncu daha alacak

Rizespor 2 oyuncu daha alacak

Rizespor'da, kulüp başkanı Abdülkadir Çakır, sağ kanat için iki futbolcu transfer etmek istediklerini söyledi.

A+A-

Başkan A.Kadir Çakır, teknik direktör Metin Diyadin ile bugün İstanbul'da bir araya gelerek takımın son durumuyla ilgili genel değerlendirmede bulunduklarını belirtti.

Diyadin'in takımda bazı eksiklikleri kendisine ilettiğini ifade eden Çakır, ''Maalesef sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiğimiz Uğur Akdemir sakatlandı. Sağ kanat için de hocamızın alternatifli bir kadro için transfer isteği oldu. Sağ kanada iki futbolcu transfer etmek istiyoruz'' dedi.

Sezon başlamadan bütün aksaklıkları gidermek istediklerini kaydeden Çakır, ''Geçen sezon Turkcell Süper Lig'de sakatlıklardan çok çektik. Alt yapıdan takıma takviyeler yaparak maçlara çıkmak zorunda kaldık. Bu sezon Süper Lig'e yükselme mücadelemizde bu sıkıntıları yaşamak istemiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum