1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Altay'ı konuk ediyor
Rizespor Altay'ı konuk ediyor

Rizespor Altay'ı konuk ediyor

Rizespor bu akşam saat 19.00'da kendi sahasında ağırlayacağı Altay'ı yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

A+A-

Evindeki Samsun beraberliğinden sonra geçen hafta İstanbul’da oynana maçta Giresunspor’u mağlup ederek moral bulan Ç.Rizespor bu akşam sahasında Altay’ı konuk edecek.

Yeşil-mavili takım güçlü rakibini mağlup edip çıkışına devam etmek istiyor. Ligde geride kalan 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alıp 11 puan toplayan Ç.Rizespor, galibiyet zincirine devam etmek istiyor. Hazırlıklarını dün yaptığı taktik idmanıyla tamamlayan yeşil-mavililer Mehmet Cengiz tesislerinde istirahata çekilip maç saatini beklemeye başladı.

Maç Saati 19.00
Bu sezon yeni stat’ındaki tek galibiyetini Boluspor’u 2-1 mağlup ederek alan Ç.Rizespor bu günkü rakibi Altay karşısında tüm planlarını 3 puan üstüne yaptı.

Yeni Rize Stadında bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı süper ligin deneyimli hakemlerinden Mustafa Kemal Abitoğlu yönetecek.

Rizespor’da sakatlığı devam eden Mehmet Sedef dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Yeşil-Mavili takım, geçen sezon Altay ile oynadığı maçlarda kendi sahasında 1-1 berabere kalırken İzmir’de rakibini 1-0 mağlup etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum