1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Ankara'yı konuk ediyor
Rizespor Ankara'yı konuk ediyor

Rizespor Ankara'yı konuk ediyor

Rizespor bugün Atatürk Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak müsabakada Anakaraspor'u konuk edecek. Rize'nin tek korkusu sakatlar.

A+A-

Turkcell Süper Ligi ikinci yarısında bir türlü istikrar yakalayamayan Çaykur Rizespor, sakat ve cezalı oyuncularının çokluğuna rağmen evinde konuk edeceği Ankaraspor'u yenmeyi hedefliyor.
İkinci yarıya teknik direktör değişikliği ile başlayan Ç.Rizespor kendi evinde oynadığı maçlarda sahadan galip ayrılırken, deplasmanda alınan kötü sonuçlarla ligde istediği istikrarı bir türlü yakalayamadı. Düşme hattındaki takımlar arasında yer alan yeşil mavililer, bir an önce üst sıraları hedefliyor. Ç.Rizespor'da Ankaraspor maçı öncesi sakatlığı bulunan Ferdi ile cezalı olan Anderson, Tolga ve Vıctoria bu maçta forma giyemeyecek. Uzun bir sakatlık döneminin ardından hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayan Kaptan Altan'ın ise, Ankarspor maçında ikinci yarıda görev alabileceği belirtildi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eksiklere rağmen kazanmaktan başka çareleri olmadığını belirtti ve ligde en zor maçlarından birini oynayacaklarını ifade ederek, "Taraftarın desteğine çok ihtiyaç duyacağız. Elimde zaten dar bir kadro vardı. Şimdi sakat ve cezalılarımız fazla. Kadro kurmak zor. Yedekte Paf takımdan oyuncu alacağım. Ama ne olursa olsun oynayan her oyuncuma fazlasıyla güveniyorum" dedi. Artık ligde her takımın her takımı yenecek duruma geldiğini ifade eden Çalımbay, "Bakıyorsunuz artık takım ayrımı kalmadı. En alt sıradaki gidip lideri devirebiliyor. Yani artık puan aslanın ağzında. Her takım savaşır halde oynuyor. Bu kadar eksiğe rağmen telafisi olmayan bir maç oynayacağız. Umarım alnımızın akıyla bu maçı kazasız atlatırız" diye konuştu.
Ç.Rizespor'un, Ankaraspor karşısına şu muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor:
"Zdravkov, Yasin, Bashir, Serhat, Erhan, Ergin, İbrahim Saied, Emrah, Cem Baki, Seydihan, Zafer Biryol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız