1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Antalya'da harıl harıl!
Rizespor Antalya'da harıl harıl!

Rizespor Antalya'da harıl harıl!

Rizespor'un Antalya kampı olumsuz hava şartları altında devam ediyor. Teknik Direktör Çalımbay işi sıkı tutuyor. Alihan Telatar Antalya'dan bildiriyor...

A+A-

Rizespor Antalya kampında lige hazırlanıyor.
 
Arkadaşımız Alihan Telatar son gelişmeleri Antalya'dan bildiriyor...
Herşey Çalımbay'ın kontrolünde
Ç.Rizespor’un Antalya elverişsiz hava şartları altında yoğun bir şekilde sürerken Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise işi son derece sıkı tutuyor. Yeşil-mavili futbolcular Çalımbay’ın kuralları ve ağır antrenmanları ile nefes bile almıyorlar. Rizespor’un Kremlin Otel’ de sürdürdüğü kamp çalışmalarının sürekli yağan yağmura rağmen iyi gitmesi başta teknik direktör Çalımbay olmak üzere herkesi memnun ediyor. Tecrübeli çalıştırıcı yoğun bir şekilde geçen idmanlarda futbolcularının hırsına hayran kaldığını söyledi.
Kampta oyuncularını çok istekli ve arzulu gördüğünü ifade eden Çalımbay, “Herkes elinden geleni yapıyor. Olağan üstü bir özveriyle çalışıyorlar. Yeni transferlerimiz inde takıma uyum sağlamasıyla birlikte çok iyi bir Rizespor ortaya çıkacaktır. Akdeniz kupasında süper lig takımlarıyla çok ciddi maçlar oynayacağız. Bu maçlar eksiklerimizi görmek içinde iyi bir fırsat olacaktır. Taraftarımız ligin ikinci yarısında farklı bir Rizespor izleyecek” dedi.
Sadece Başarı istiyorlar
Yeşil-Mavili takımın yeni transferi Zafer ile Yasin ve Emrah, ikinci yarıda çok başarılı sonuçlara imza atacaklarını söyledi.
 
Yeşil-mavili takımın futbolcuları ikinci yarıda çok başarılı sonuçların altına imza atacaklarını söylediler. Rizespor’un yeni transferi Zafer Biryol ile transferde adlarından en fazla söz ettiren futbolcular olan Yasin Ve Emrah, ikinci yarıdan umutlular. Rizespor’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Zafer, “Memleketimin takımında olmanın gururunu yaşıyorum. Burada umduğumdan da çok iyi bir ortam buldum. Zaten takım arkadaşlarımın çoğunu yakından tanıyordum. Kısa sürede tüm takım arkadaşlarımla kaynaştım” dedi.
Büyük takımların renklerine bağlamak istedikleri Yasin, şuanda transferi değil sadece Rizespor’un başarısını düşündüğünü belirterek, “İlk yarıda taraftarımızı üzdük. Ama ikinci yarıda alacağımız başarılı sonuçlarla herkesi kendimize hayran bırakacağız. Transfer tekliflerinin yapılması güzel ama bu konuda kararı başkanımız verir” dedi. Yeşil-mavili takımın başarılı ismi Emrah Eren, Yasin ile hem fikir olduğunu söyledi. Emrah, “Antalya kampı son derece iyi geçiyor. İkinci yarıya iyi başlangıç yapıp mükemmel sonuçların altına imza atacağız” diye konuştu.
Akdeniz programı belli oldu
Antalya’ da 8-17 Ocak tarihleri arasında yapılacak, 2. Akdeniz Kupası maçları belirlendi. Antalya’ da 8-17 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan ve Ç.Rizespor’un da katılacağı Akdeniz kupasında yeşil-mavililer 2 takımla mücadele edecek. 2. grupta mücadele edecek olan Rizespor 8 Ocakta ilk yarın son maçını oynadığı Sakaryaspor ile 10 Ocak’ tada G.Antepspor ile karşılaşacak. Kupanın 1. gurubunda ise Konyaspor, Kayserispor ve Hollanda’nın Vitesse takımları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız