1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Antep'te mağlup oldu
Rizespor Antep'te  mağlup oldu

Rizespor Antep'te mağlup oldu

Rizespor Gaziantep deplasmanında sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

A+A-

Süper Lig'in 11. hafta maçında Gaziantep FK ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Gaziantep FK'ya galibiyeti getiren golleri 20. dakikada penaltıdan Alexandru Maxim ve 50. dakikada Denis Draguş kaydetti.

Mücadelenin 57. dakikasında Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, hakem Ali Şansalan tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak tribüne gönderildi.

Bu sonuçla evinde oynadığı son 3 maçı kazanan Gaziantep FK 12 puana yükseldi. Çaykur Rizespor 14 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Çaykur Rizespor sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. Gaziantep FK deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak.

rz6-034.jpg

Maçın ardından

- Teknik Direktör İlhan Palut: "Görmediğimiz çok değişik bir penaltı, bunu maç boyunca kurtarmaya çalıştık ama başarılı olamadık"

Süper Lig'in 11. haftasında Gaziantep FK'ye 2-0 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, maça iyi başladıklarını ancak maçın sonlarına doğru kontrolü kaybettiklerini söyledi. 
Palut, Kalyon Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıttığını belirtti.
İkinci yarının başlarında oyuna iyi başladıklarını anlatan Palut, şöyle konuştu: "Son 20 dakika beklediğim enerji sahada yoktu, eksiğimiz buydu. Maç kontrolümüzde geçerken bugün çok talihsiz bir pozisyon, çok pahalı bir öğrenme oldu bizim için. Görmediğimiz çok değişik bir penaltı, bunu maç boyunca kurtarmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Çalışmaya devam edeceğiz."
 

rz5-047.jpg

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit: "Önemli bir 3 puan aldık, oyuncularım adına gerçekten çok mutluyum"

Rizespor'u 2-0 yenen Gaziantep FK'nin yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. 
Gaziantep FK'nin teknik direktörü Marius Sumudica'nın karşılaşmada kırmızı kart görmesi nedeniyle maç sonunda düzenlenen basın toplantısına katılan yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
"Önemli bir 3 puan aldık, oyuncularım adına gerçekten çok mutluyum. Bugün o istediği, kazanma ruhlarını, güçlerini gösterdiler, sahaya yansıttılar." diyen Margarit, "Taraftarlar adına da mutluyum. Bizi gerçekten desteklediler, arkamızda bizi iten bir güç oldular. Gelecek haftada aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor." şeklinde konuştu.

rz4-084.jpg

rz3-109.jpg

rz2-112.jpg

rz1-127.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum