1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor berabere
Rizespor berabere

Rizespor berabere

3 puan için Altınordu deplasmanında mücadele veren Rizespor kazanmak için aradığı golü bulamadı...

A+A-

1. Lig’in 19. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk eden Altınordu, rakibiyle golsüz berabere kaldı.

rz3-090.jpg

Maçtan dakikalar:
18. dakikada sağ çaprazdan ceza alanı içine yapılan ortada topla buluşan Ahmet İlhan Özek'in şutu yandan az farkla auta gitti.
28. dakikada savunma arkasına atılan topta kaleci Ali Emre Yanar, Kubilay Kanatsızkuş’tan önce kayarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
32. dakikada Alberk Koç’un soldan ceza alanı içine yaptığı ortada Bolasie Yala’nın kafa vuruşunu Ali Emre Yanar, kornere çeldi.
68. dakikada Volkan Fındıklı’nın uzun pasında topla buluşan Şeref Özcan, topla ceza sahasına kadar girdi. Şeref Özcan’ın pasında topla buluşan Ahmet İlhan Özek, uygun durumda pozisyondan yararlanamadı.
74. dakikada kornerden gelen topa röveşata vuran Emirhan Topçu’nun şutunu Erdi Dikmen çizgiden çıkardı.
81. dakikada Ali Dere’nin ortasında kale önünde topla buluşan Gökberk Efe’nin şutu üstten auta gitti.

rz2-088.jpg

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu
Hakemler: Ramazan Keleş xx, Mehmet Kapluhan xx, Hüseyin Aylak xx
Altınordu: Ali Emre Yanar xx, Rıdvan Koçak xx, Rahmi Salih Kaya x (Volkan Fındıklı dk. 62 x), Erdi Dikmen xx, Ali Dere xx, Hasan Hüseyin Acar x (Muzaffer Kocaer dk. 78 x), Şeref Özcan xx (Gökberk Efe dk. 78 x), Metehan Yılmaz xx, Kubilay Aktaş xx, Emircan Gürlük xx, Ahmet İlhan Özek xx
Yedekler: Mert Furkan Bayram, Yusuf Yalçın Arslan, Alperen Selvi, Furkan Metin, Sami Satılmış, Abdullah Soğucak, Furkan Yöntem
Teknik Direktör: Gökhan Ünal
Çaykur Rizespor: Tarık Çetin xx, Emircan Altıntaş x (Sefa Yılmaz dk. 23 xx), Bahadır Öztürk xx, Emirhan Topçu x, Alberk Koç xx (Ercan Coşkun dk. 72 x, Eren Emre Aydın xx (Enriko Papa dk. 72 x), Alper Potuk xx, Kubilay Kanatsızkuş xx, Mithat Pala xx, Bolasie Yala x (Farouk Miya dk. 60 x), Deniz Hümmet xx
Yedekler: Emre Ezen, Zafer Görgen, Ronaldo Mendes, Seyfettin Anıl Yaşar, Berkay Uzun, Muhammet Enes Şebelek
Teknik Direktör: Bülent Korkmaz
Sarı kartlar: Hasan Hüseyin Acar, Metehan Yılmaz, Kubilay Aktaş (Altınordu), Alper Potuk (Çaykur Rizespor)

rz1-102.jpg

MAÇIN ARDINDAN:

Bülent Korkmaz: “Çok uğraştık ama olmadı”

Altınordu ile golsüz berabere kaldıkları maç sonrası konuşan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, kazanmak için çok mücadele ettiklerini ifade ederek, “Çok uğraştık ama olmadı” dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kazanmak için çok mücadele ettiklerini ama başarılı olamadıklarını söyleyerek, “Çok uğraştık ama olmadı. İlk yarıyı 30 puanla kapattık” diye konuştu.
Bundan sonraki tüm hazırlıklarını ligin ikinci yarısı için yapacaklarını kaydeden Korkmaz, “Hem transfer hem önümüzdeki maçlar için hazırlanacağız” dedi.
 
Gökhan Ünal: “1 puan umut verici”

Rizespor’la golsüz berabere kaldıkları maç sonrası konuşan Altınordu’nun teknik direktörü Gökhan Ünal, uzun süre sonra gol yemeden kazandıkları 1 puanın kendileri için umut verici olduğunu söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Gökhan Ünal, Altınordu’ya gelirken takımdaki özgüven eksikliğini gördüğünü ifade ederek, “Bireysel anlamda yeteneklerini sergilemeyenler vardı. Beraber oynamayı öğretiyoruz onlara. Maçın içinde bunu iyi sergilediler. Uzun süre sonra gol yemeden maçı tamamladık. Kazanabilirdik, kaybedebilirdik. Bugün 1 puan aldık. Bu 1 puan bizim için umut vericiydi” dedi.
Devre arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini kaydeden Ünal, “İkinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz. Ligden düşmeyi düşünmüyoruz. Altınordu’yu üst sıralara çıkarmaya geldim. Bünyemize uygun oyuncuları araştırıyoruz. Gelmek isteyen oyuncular var. Kadromuza iyi oyuncular katıp ikinci yarıya en iyi şekilde başlayacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum