1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor berabere kaldı
Rizespor berabere kaldı

Rizespor berabere kaldı

Rizespor evinde ağırladığı kümede kalma mücadelesi veren Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldı. Rize 1-0 önde götürdüğü maçta skoru koruyamadı.

A+A-

Özgür TEPE - Turkcell Süper Ligi'nin 22. haftasında Çaykur Rizespor, kendi sahasında Ankaraspor ile 1-1 berabere kaldı.
STAT: Rize Atatürk
HAKEMLER: Bülent Demirlek xx, Selçuk Kaya xx, Süleyman Özay xx
ÇAYKUR RİZESPOR: Zdravkov xx, Beşir xx, Yasin xxx, Erhan Albayrak xx, Serhat xx, Cem Baki xx, Emrah Eren xx, Hasan Uğur xx, İbrahim Sait xx (Altan dk. 71 x), Seydihan xx (Görkem dk. 84 x), Zafer Biryol xx (Dia Cire dk. 80 x)
YEDEKLER: Volkan, Enis, Evren, Mertgül
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
ANKARASPOR: Hakan xx, Batak xx, Adem x, Muhammet Hanifi x, Ediz x, Bilal xx, Murat Tosun xx (Sitku dk. 46 x), Hamilton xx, Hürriyet x (Özer dk. 46 xx), Jaba xx (Volkan dk. 82 x), Murat Hacıoğlu x
YEDEKLER: Faruk, Petrous, Ramazan, Erhan
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
GOLLER: Seydihan (dk. 29), Özer (dk. 59)
SARI KARTLAR: Beşir, Seydihan, İbrahim Sait (Çaykur Rizespor), Muhammet Hanifi (Ankaraspor)
 
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
24. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Cem Baki'nin pasıyla topla buluşan Hasan Uğur'un ceza sahası içinden sert şutunda defanstan dönen topu Ankarasporlu futbolcular uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
29. dakikada Çaykur Rizespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan İbrahim Sait'in şutunda top kaleci Hakan'dan döndü. Dönen topla buluşan Seydihan'ın düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
 
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
59. dakikada Çaykur Rizespor ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan Özer'in sert ve düzgün vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Zdradkov'un müdahalesine rağmen sekerek filelere gitti. 1-1
64. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Emrah Eren'in soldan yaptığı ortaya Zafer Biryol'dan önce davranan kaleci Hakan topa sahip oldu.
Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, iyi oynadıkları maçtan tek puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Yazık oldu. Bu maça mutlak galibiyet, 3 puan parolası ile çıktık. Oynadığımız oyunla da bunu hakettiğimize inanıyorum. Ama maalesef yine şanssız bir gol yedik. Bu maçta eksik futbolcularımızın sıkıntısını yaşadık. Yine de oyuncu arkadaşlarımızın mücadelesinden memnunum. Bu maçı 3 puanla bitirmemiz gerekiyordu. Çünkü oynadığımız oyunla bunu haketmiştik" dedi.
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise, ligde kritik haftaların başladığını belirterek, "Artık kritik haftalar doğal olarak başladı. Bu durum maçlara da yansıyor. Bizim son haftalarda aldığımız mağlubiyetlerden sonra ligdeki pozisyonumuz, rakibin özellikle ligdeki pozisyonu maçın sertliğini biraz daha da artırdı. İki taraf da bir an önce 3 puana ulaşarak rahatlamak istiyordu. Maçın geneline bakıldığı zaman golü yediğimiz ana kadar kaleye top gelmedi. Son derece iyi götürüyorduk. Kalemize ilk gelen topun gol olması son haftalarda devam eden talihsizliklerimize yenisini ekledi" ifadelerini kullandı.
Çaykur Rizesporlu futbolcular, 3 puan için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söylerken, Ankarasporlu futbolcular ise zorlu Rize deplasmanından bir puan aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum