1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rizespor Brezilya'ya yöneldi
Rizespor Brezilya'ya yöneldi

Rizespor Brezilya'ya yöneldi

Rizespor Teknik Direktörü İkinci Ligi takımlarından İtuana ile anlaşmaları halinde 2 oyuncuyu almayı düşündüklerini açıkladı.

A+A-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Brezilya İkinci Ligi takımlarından İtuana'nın yetkilileri ile anlaşmaları halinde, Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro'yu Türkiye'ye getirip imza attırmayı hedeflediklerini söyledi.
Aybaba, yaptığı açıklamada, İtuana'da forma giyen Leandro Rodriguez ve Nascimento Ribeiro'nun transfer edilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Her iki futbolcunun da yardımcı antrenör Recep Çetin tarafından izlendiğini ve olumlu rapor verildiğini ifade eden Aybaba, ''Bu futbolcuları ben de izleme şansı buldum. İkisi de çok kaliteli. Rodriguez 23 yaşında, orta sahada oynuyor ve ayağına hakim bir futbolcu. Ribeiro ise 25 yaşında, forvet hattında görev yapıyor. Bir aksilik olmazsa anlaşacağız. Çaykur Rizespor için iyi bir transfer olacak. Umarım bir sorunla karşılaşmayız. Elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.
İtuana kulübü temsilcilerinin İstanbul'a davet edildiğini kaydeden Aybaba, ''Eğer İtuana kulübü yetkilileri ile anlaşırsak her iki futbolcuyu da kısa sürede Türkiye'ye getirip imza attırmayı hedefliyoruz. Amacımız Çaykur Rizespor'a başarılı futbolcular kazandırmak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum